Koop Volcom Schoenen, Dames, Heren, Kids and Kleding

Volcom Skate Kleren

Het merk

Dit bedrijf omarmt alles wat met boardsport te maken heeft. Ze creëren een veilige ruimte voor surfers, skaters en snowboarders en streven ernaar om van de gemeenschap een betere ruimte te maken. Als een rijdend bedrijf, sponsort Volcom vele topatleten binnen de surf gemeenschap. Ze verspreiden topkwaliteit, innovatie en opwinding met hun sportswear en ondersteunen ook beslissingen voor een nieuwe toekomst waarin ze alles proberen te managen binnen hun goed gekozen hoeksteen - duurzaamheid.

Geschiedenis

Op zoek naar een nieuwe betekenis en manier van leven, gingen Richard Woolcott en Tucker Hall op een snowboard trip. Deze vakantie zou hun leven veranderen. Terwijl ze nadachten over wat ze wilden voor de toekomst, realiseerde het duo zich dat het hun doel was om een bedrijf op te richten dat de drie belangrijkste boardsporten samenbrengt, op een leuke, creatieve en duurzame manier. Met de hulp van hun familie werd deze droom werkelijkheid en tot op de dag van vandaag blijft Volcom trouw aan hun oorspronkelijke doel en is het het platform geworden voor alle board liefhebbers.

Duurzaamheid

Al meer dan 17 jaar is Volcom op zoek naar een manier om hun producten duurzaam te maken. Ze maken gebruik van verantwoorde productiemethoden en betere vezelbronnen met het doel om iets terug te geven. Al hun jeans worden gemaakt met een proces dat 4 miljoen liter water afval per jaar bespaart. Bovendien proberen ze, door het gebruik van slimme stoffen zoals hennep of stoffen gemaakt van gerecyclede materialen, de negatieve voetafdruk op deze aarde te verminderen.

Producten

Als je op zoek bent naar je volgende Volcom item of misschien wel items, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben t-shirts, shirts, hoodies, broeken en meer. Er is hier voor elk wat wils.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Maat

more... less

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 402 producten.

Item 1-8 van 402 in totaal item(s)