187 Killer pads Bescherming Knie Pads Elleboog Pols

Het merk

De technologie ontwikkeld door 187 Killer Pads is anders dan alles wat je zou zijn tegengekomen. Gemaakt door skaters en voor skaters, hadden ze de droom om iets te creëren dat je niet alleen beschermt, maar dat je niet hindert om goed te skaten. Veel andere beschermende kleding glijdt naar beneden, of beperkt je in je bewegingen. 187 hebben ervoor gezorgd dat hun beschermende uitrusting zich vormt naar je gewrichten en hebben speciale technologie die helpt wanneer je toch valt.

Geschiedenis

Bijna twee decennia geleden richtte Vinton Pacetti 187 Killer pads op. Hij was de beschermende kleding op de markt en het gebrek aan uitrusting voor vert skaters beu. Samen met zijn familie ontwikkelde hij de 187 Killer Pads. Vandaag de dag zweren legendes als Christian Hosoi, Lester Kasai, Steve Caballero en Tony Hawk bij deze beschermende kleding.

Producten

Als u op zoek bent naar uw volgende go-to beschermende kleding, hebben we het allemaal voor u hier! We hebben volledige set-ups, maar ook aparte kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers. Als je geliefde 187's een beetje extra liefde nodig hebben, hebben we ook vervangbare lock-in re-caps! Hebben we al gezegd dat ze ook in verschillende prachtige kleuren verkrijgbaar zijn? Nee? Wel, we hebben het allemaal voor jou!

Lees meer

Filteren op

Shop Voor

Type Bescherming

Type pads

Pads per body part

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 68 producten.

Item 1-16 van 68 in totaal item(s)