2 personen met een penny board in de hand, in de sunset

Pennyboard kopen: Skateboard, Longboard of Cruiser

Het merk

Penny is voor iedereen. Penny gelooft dat skateboarden een vorm van expressie is - sommige mensen willen trucjes doen, anderen willen gewoon van heuvels af crossen, en weer anderen willen gewoon van A naar B komen. Voor elk doeleind is er een Penny board beschikbaar. De missie? Om mensen over de hele wereld te helpen op een board te stappen en plezier te hebben zonder grenzen of verwachtingen.

Geschiedenis

Van jongs af aan heeft skateboarden Ben Mackay geïnspireerd en heeft het elk gebied van zijn leven beïnvloed. Na twaalf jaar ervaring in skateboards productie heeft Mackay een goed inzicht gekregen in wat er nodig is om goede kwaliteit skateboards te maken. Penny Skateboards is ontworpen en gebouwd om er goed uit te zien, uitzonderlijk te presteren en al je verwachtingen te overtreffen. Elk Penny Skateboard is gebouwd met de hoogste kwaliteit grondstoffen en fanatieke aandacht voor detail. Het maken van een high performance, duurzaam, ultra-fun plastic skateboard is wat zij maken en waarom klanten van Penny houden. Ook worden alle boards ontworpen in Australië en uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat kwaliteit in je Penny zit.

Duurzaamheid

Ook is Penny druk bezig met een plan om de duurzaamheid van het merk te verbeteren. Dit omvat alles van het begin van de productie tot de levensduur van alle gebruikte materialen. Elke Penny is gemaakt om tegen een stootje te kunnen wat betekent dat de levensduur van het product vele malen langer kan zijn dan die van een houten skateboard. Penny neemt elke dag maatregelen om hun steentje bij te dragen aan de planeet.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 81 producten.

Item 1-16 van 81 in totaal item(s)