Koop Arbor skateboards

Arbor Longboard Skateboard Cruiser

Het merk

Arbor is trots op het feit dat zij het eerste merk in actiesporten zijn dat specifiek rekening houdt met het milieu bij alles wat ze doen. In de jaren ‘90 vonden ze het grappig als mensen Arbor dat hippiemerk noemden. In die tijd was dat geen compliment. Die tijd is voorbij, dankzij hun klanten, die begrijpen dat het beschermen van de planeet betekent dat we zorgdragen voor onze gezamenlijke speeltuin.

Geschiedenis

Kort na de lancering van Arbor, begonnen ze oude snowboards om te bouwen tot skates met een grote wielbasis, ideaal om heuvels mee te bedwingen als er geen sneeuw lag. Dit leidde tot de introductie van de skateboardlijn, en tot een uitbreiding van de inspanningen op het gebied van duurzaamheid en de discussie over het belang daarvan voor actiesporten. Met de skateboardlijn pionieren ze met bio-urethaan en breidden ze het gebruik van gerecyclede materialen en verantwoord gewonnen hout en bamboe uit. De missie van Arbor is om lifestyle skateboards van topkwaliteit te maken, met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.

Duurzaamheid

Sinds de eerste dag doneer The Arbor Collective aan groepen die bossen beschermen en herstellen. Ze noemen dit programma ‘Returning Roots'. De donaties gaan in de eerste plaats naar het behoud van de Koa wouden van Hawaï. Ook is Arbor innovatief geweest om duurzamere wielen te produceren. Arbor is een nieuwe weg ingeslagen met de Sucrose Initiative. Dit initiatief reduceert de hoeveelheid olie die wordt gebruikt om longboard wielen te maken, hierdoor zijn deze wielen erg omgevingsvriendelijk. Het Arbor Collectief bestaat niet alleen uit fabrieken en distributeurs. Het bedrijf werkt nauw samen met passievolle masterminds, enthousiaste vakmannen, kunstenaars en natuurlijk teamriders en vrienden die alle decks testen.

Of je een beginner of een gevorderde rijder bent, deze longboards toveren een smile op je gezicht. Check onze mooie completes of decks, en vind het board van je dromen.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 169 producten.

Item 1-16 van 169 in totaal item(s)