Buy Rayne Longboards van Sickboards

Rayne Longboard Cruiser Decks en Wielen

Merk

Rayne's specialiteit is het maken van longboards van hoge kwaliteit met de nadruk op downhill. Daarnaast maken ze ook dancers en commuting boards. Rayne staat bekend om hun gebruik van geavanceerde technologie bij het maken van hun producten, door het gebruik van bamboe en glasvezel wat hun boards duurzaam en licht maakt. Sommige boards, zoals de Bacon Concave hebben eigenschappen die uniek zijn in hun soort en zijn ontworpen om je de ultieme rijervaring te geven. Naast het maken van geweldige boards, maakt Rayne ook wielen die zijn ontwikkeld om de rijder geweldige slides te geven.

Geschiedenis

Graham Buksa is de oprichter en eigenaar van Rayne Longboards. Het bedrijf begon in 2004, en werd een baanbrekend bedrijf met hun toonaangevende ontwerpen en bamboe fiberglas downhill longboard. Gedurende de oprichting van Rayne, blijft Graham racen, en met zijn uitgebreide ervaring, brengt hij nieuwe ideeën en drive naar het bedrijf om te evolueren en te ontwikkelen met de behoeften en wensen van de rijder.

Duurzaamheid

Rayne maakt gebruik van materialen die ervoor zorgen dat je board lang meegaat, ongeacht de hoeveelheid klappen die het krijgt.

Producten

Sickboards biedt een breed scala aan producten van Rayne, zoals longboard en cruiser decks, maar ook wielen, pucks, slide handschoenen, stickers, shirts, risers, en nog veel meer.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Voor

Streetwear

Collabs or Theme

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 44 producten.

Item 1-32 van 44 in totaal item(s)