Loaded Truncated Tesseract Longboard Deck
  • Loaded Truncated Tesseract Longboard Deck
  • Loaded Truncated Tesseract Longboard Deck
  • Loaded Truncated Tesseract Longboard Deck

Loaded Truncated Tesseract Longboard Deck

€ 221,95
Incl. 21% BTW
lengte: 83,8 cm/33"
Aantal
Laatste items in voorraad

Sickboards Griptape 11"

Ask a question (0)
Must-have accessories
Paris 149mm Street Truck Paris 149mm Street Truck
  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis Parkeren

We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

onze beschrijving:
de truncated tesseract is een kortere versie van de gewone tesseract. na de neus en de staart te hebben verwijderd en naar een meer traditionele topmount te zijn gegaan is dit een meer dh en freeride georiënteerd deck dan de volledige grootte

loaded afgeknotte tesseract - deck only

de tesseract-familie is uitgebreid om tegemoet te komen aan uw unieke zoektocht naar verlichting op vier wielen. de afgeknotte tesseract integreert rocker, wielkuipfakkels, w concaveen meerdere wielbasisopties in een lichtgewicht pakket dat is ontworpen voor grote bergwegen, hoge snelheden, en pittig slides. hij schuwt overbodige aanhangsels ten gunste van een meer traditionele en op rassen geïnspireerde vorm met behoud van alle prestatiegerichte ergonomie en constructie van zijn voorloper. ontsnap aan de driedimensionale beperkingen van het hedendaagse skateboarden en omarm de vierde dimensie.


rocker

symmetrische rocker door de deckbekers de buitenste randen van je voeten en zorgt voor een subtiele vergrendelde sensatie, waardoor je stevig in je schoenen blijft staan slides en het vergemakkelijken van zelfverzekerde en natuurlijke beweging op en neer de lengte van the board. bovendien verlaagt de rocker je zwaartepunt iets voor meer stabiliteit.

wielkastfakkels

uitgeklapte wheel wells vergroten de wielvrijheid en zorgen ook voor oppervlakteovergangen die zorgen voor laterale en longitudinale ondersteuning van uw voeten, zowel binnen de trucks en op de kicktail. deze fakkels bevorderen board bewustwording en houd je voeten opgesloten in een samengestelde contourenzak, terwijl sliding...in de bochten, en het instoppen.

w concave

de tesseract familie heeft een intuïtieve w concave om de controle over de ruiter te verbeteren in alle manoeuvres op de tenen. de centrale bult is hoog en toch breed, waardoor er een sterke zijdelingse ondersteuning is in de buurt van de overgangen zonder dat dit ten koste gaat van het boogcomfort. de w concave volgt een zachte elliptische vorm en vervaagt geleidelijk aan in amplitude in de buurt van de trucksdie achter de binnenste bevestigingsgaten verdwijnt. door dit ontwerp kunnen de binnenranden van je voeten zich tegen de w aan nestelen (voor de tenen) slides) terwijl de buitenkant van je voet ook kan rusten in een meer radiale schotel net achter de uitlopende wheel wells (voor comfort bij het instoppen op lange afdalingen). progressieve maar milde rail concave zorgt voor een optimale randcontrole zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

gerichte vorm

de afgeknotte tesseract is verdwenen.. through autotomie, het laten vallen van aanhangsels ten gunste van een meer traditionele en op ras geïnspireerde vorm met behoud van alle prestatiegerichte ergonomie en de constructie van zijn voorloper. the board behoudt de maximale breedte tot aan de bouten voor een hoge hefboomwerking in de bochten en veiligheid gedurende slides. de neus loopt taps toe om de voorvoet beter in een naar voren gerichte snelheid te kunnen plaatsen en is onopvallend bij het opstellen en rijden in een strak pak. het is ook spitser.

variabele wielbasis

24.5" en 26" wielbasisopties stellen u in staat om uw setup op basis van uw rijstijl en specifieke truck geometrie. beweeg uw assen in voor een snellere pop, meer wendbaarheid, een hogere tractie en een lager swing weight; beweeg ze uit voor een grotere stabiliteit en meer leunen.

lengte: 83,8 cm/33"
TRTED
0819992020978
W-H-6-6-2

Datasheet

Decklengte (cm)
84
Decklengte (inch)
33
Deckbreedte (inch)
9.5
Kleur
Bruin
Bouw
Bamboe
Kicks
Geen Kick
Board
Deck
Gebruik
Downhill / Freeride
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews