G-Bomb Long distance

Het merk

G-Bomb biedt longboarders zoals jij de mogelijkheid om je set-up aan te passen op een manier die je nog nooit eerder hebt gehad. Met een focus op afstand skaten, heeft LDR een techniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat hun materiaal extreem responsief is. Dit maakt het op zijn beurt mogelijk om te "pompen". Ze staan zelfs in het Guiness Book of World Records voor het winnen van snelheidsrecords! Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf uit!

Geschiedenis

Het merk begon als een hobbyproject in 2005 toen de oprichter het doel had om de wereld van het afstand schaatsen te veranderen. Hij was werktuigbouwkundig ingenieur van beroep en ontwerper van beroep. Daarom kun je erop vertrouwen dat G-Bomb het ultieme ontwerp en mechanica achter hun producten heeft zitten, die geweldige ritten mogelijk maken.

Producten

Als je op zoek bent naar een fail proof setup, dan heb je geluk. Sick biedt alles van torsion tails, vorkbeugels, bracket assemblies, lagers, bouten, decks, stickers, kleding, transition plates, en nog veel meer!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Truck type

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 34 producten.

Item 1-32 van 34 in totaal item(s)