Magazijn Vondsten / Tweede Kansjes

Ontdek onze Magazijnvondsten: unieke producten met kleine beschadigingen of imperfecties. Hoewel deze items niet gebruikt zijn, kunnen ze wel in onze winkel zijn tentoongesteld of wat slijtage hebben opgelopen tijdens opslag of transport. Mogelijke onvolkomenheden zijn verkleuring, krassen van grip tape op afbeeldingen, warp oftewel dat het een skateboard of longboard niet helemaal recht is of bijv ontbrekende originele verpakking van bijv helmen of krasjes in de lak van bijv Trucks. In de productbeschrijving wordt specifieke informatie gegeven waarom het artikel is afgeprijsd.

Sommige van deze verborgen schatten zijn ontdekt tijdens opruimacties in ons magazijn, terwijl ze eerder als uitverkocht werden weergegeven. Daarom noemen we ze Magazijnvondsten - je kunt hier exclusieve pareltjes vinden die elders niet meer te krijgen zijn.

Verken deze collectie en vind geweldige items tegen gereduceerde prijzen. Door te kiezen voor Magazijnvondsten dragen we gezamenlijk bij aan een duurzamere wereld door deze producten een nieuw leven te geven in plaats van bij te dragen aan afval. Geniet van deze schattenjacht!

Lees meer
Magazijn Vondsten / Tweede Kansjes kopen bij Sickboards de Longboardwinkel

Filteren op

Merk

more... less

Categorieën

Truck type

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 143 producten.

Item 1-16 van 143 in totaal item(s)