Loaded Button Head Hardware with Allen Key
  • Loaded Button Head Hardware with Allen Key

Loaded Button Head Hardware with Allen Key

€ 6,95
Incl. BTW

loaded

Lengte
  • 1"
  • 1.25"
  • 1.5"
Type
  • Bulk
  • Packaged
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

loaded flenskop schroefdoos

na wat onderzoek en testen hebben we een extreem sterke variëteit aan staal geselecteerd met ongelooflijke eigenschappen (zeer hoge elastische veerkracht en beduidend hogere treksterkte dan hardware met een rating van grade 8). ook onze nieuwe borgmoeren zijn van dit materiaal gemaakt.

de volgende stap was het eigenlijke boutontwerp. we gebruiken al jaren ringen met onze hardware om de druk op onze deckken gelijkmatiger te verdelen en te helpen voorkomen dat er schade wordt aangericht, maar ringen hebben nog een (nou ja, acht meer, om nauwkeuriger te zijn) klein onderdeel toegevoegd om te verwerken tijdens de assemblage completes.

om de voordelen te behouden en de montage te vereenvoudigen, hebben we onze hardware ontworpen met een flenskop, die in wezen een sluitring in de bout zelf integreert. naast de verdeling van de belasting door de montage, elimineert het ontwerp van de flens ook ringen (van bovenaf gemonteerd) setups) en resulteert in een lagere en minder opdringerige boutkop op het bovenvlak van het deck (voor minder verstoring van de voetbeweging en minder kans op schrapen als the board flipt om). de inbussleutelhuls is ook licht verzonken onder het oppervlak van de bout, waardoor er een kleine hoeveelheid materiaal wordt weggeslepen voordat de huls wordt beschadigd en de aanpassingen moeilijk zijn. tot slot hebben we gekeken naar de dikte van onze deckken (en andere boards we rijden) en gebruikten deze informatie om een niet-schroefd deel van de bout te specificeren dat de sterkte verhoogt en een soepeler en minder beschadigende interface met de bevestigingsgaten van het deck creëert.

onze hardware wordt geleverd met een inbussleutel en is verkrijgbaar in drie (kleurgecodeerde) maten: 1" (groen), 1.25" (rood), 1.5" (grijs).

Datasheet

Hardware
Bouten en moeren