Loaded Bhangra V1 Longboard Deck
  • Loaded Bhangra V1 Longboard Deck

Loaded Bhangra V1 Longboard Deck

€ 202,44

lengte: 123cm / 48.4" - breedte: 24cm / 9.4"

Flex
  • Flex 1
  • Flex 2
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
loaded was praktisch de uitvinder van het longboard dansen met de hulp van adam en adam. dit is de voortzetting van hun dansen board programma dat nu is gevorderd om lichter te zijn, geschommeld, en met concave. dit deck is de keuze van top freestyle longboard dansers.

loaded bhangra

de danser is dood. lang leve de bhangra!

loaded wilde een compactere dans/freestyle creëren.. board waar je in principe alles op zou kunnen doen. a board dat genoeg ruimte heeft om te dansen en dat kleiner, lichter en makkelijker te gooien is. iets wat niet al te groot is, kan er steezy uitkomen.. slidesen kan gemakkelijker gedragen worden en in een kofferbak passen. kun je hier op afdalen board? waarschijnlijk, maar het is geen dh board.

we zijn echt gestookt op de rockerin dit board (the board heeft een lichte "u" bocht naar het). het originele prototype had camber en voelde goed aan, maar we besloten om er wat rocker in te stoppen en een ram te bammen, het voelde meteen zoveel beter. de rocker laat je gewoon zinken in the board en geeft je dat extra gevoel, opgesloten in het gevoel. voelt geweldig om te dansen, maakt sliding een stuk gemakkelijker en comfortabeler, en zet the board lager bij de grond, waardoor het een beetje makkelijker wordt om te duwen.

hurray, voegden zij toe concaveze hebben een zachte "u" toegevoegd concave om u meer vertrouwen te geven wanneer sliding. de concave helpt ook je voeten vast te zetten bij het landen van grote spins en dergelijke. de concave is zacht en voelt zich niet ongemakkelijk voor voetwerk bewegingen.

meer neus- en staartkrommingen maken het vangen van de neus en de staart gemakkelijker. als je je timing niet goed hebt, kun je de bhangra ollieen. niet easymaar het kan wel. zowel de neus als de staart sluiten je voeten mooi in voor manuals, maar de verschillende lengtes resulteren in een duidelijk gevoel van evenwicht en knallen. u kunt het rijden van the board in een bepaalde richting beter voor sommige trucs; zo is de staart echt goed voor het vangen van shuvits-to-manuals, terwijl de neus beter voelt voor het ophangen van tien manuals.

functioneel griptape-ontwerp, dit is ons meest doordachte gripontwerp tot nu toe met een functioneel, schoenbesparend ontwerp en twee verschillende soorten griptape, oh ja.

voor de hoofdstand platformze gebruikten een mellowergrip met een functioneel patroon om uw schoenen te redden. zoals u allen weet, wanneer u draaiende bewegingen maakt op gripband, verslijt u langzaam de ballen van uw schoenen; u slijpt in principe uw zolen weg op schuurpapier. ze hebben dit gripontwerp uitgeknipt, zodat wanneer je je draaiende bewegingen maakt, het grootste deel van je schoen vrij kan bewegen op de bamboe, niet op het griptape. ze hebben het ook zo ontworpen dat je nog steeds genoeg griptape hebt op de rail van the board voor het vertrouwen wanneer sliding.

een knoestige, gripper grip tape werd gebruikt op de neus en de staart om je te helpen dat extra opgesloten gevoel te geven bij het vasthouden van steezy manuals voor de dames en/of heren plus de extra grip maakt het makkelijker om de neus en de staart op te vangen voor snelle shuvit-to-manual bewegingen.

flex

de bhangra wordt geleverd in twee buigingen:

flex 2 (90-190+ lbs / 40-86+ kg) is wat adam s. (150lbs / 68kg) en adam c. (160lbs / 72.5kg) rijden. de adam's geven de voorkeur aan een board met een beetje flexibiliteit (voelt een stuk beter voor freestyle). u kunt de flex 2 nog steeds ruimschoots snel nemen en doen slides comfortabel, dankzij de rocker en concave.

flex 1 (150-250+ lbs / 68-113+ kg) is zeker stijver, en als je 160 lbs bent zal het slechts iets onder je buigen. als je van stijver houdt boards en zijn van plan om hier harde trucjes mee te doen.. board of meer wegen (meer dan 190 pond), dit is uw board.

grafisch

voor deze grafiek hebben we besloten om iets nieuws te proberen. ze namen een collage van adam colton's enge monstergezichten in elkaar geknutseld en schreeuwend van vreugde en brandden ze in de bodem van the board. als je ze voedt, blijven ze gelukkig.

de bovenste grafiek is sick en eenvoudig. het is een monsteroog omgeven door een wervelende lijn. als je op de wervelende lijnen draait, krijg je meer snelheid... hahaha.

bouw

we zijn stoked om te zeggen dat dit loadeds meest organische board tot op heden. ze hebben een duurzaam beest gecreëerd dat samengebonden is met jello- en spinscheuren. eigenlijk is the board is opgebouwd uit bamboe, kurk en epoxy bio-hars. er werd geen glasvezel gebruikt in deze board maar ze waren in staat om de kracht en de buigkarakteristieken te krijgen die ze wilden door twee verticale kernen van vert-lam bamboe met kurk in het midden te gebruiken voor gewichtsvermindering en demping. de top van the board is een dwarsdoorsnede van bamboe vert-licht ter versterking van the board over de breedte en ze hebben een vergelijkbare laag in het midden (naast de kurk) gebruikt om de buiging op te vijzelen.

lengte: 123cm / 48.4"
breedte: 24cm / 9.4"

Datasheet

Decklengte (cm)
123
Decklengte (inch)
48.5
Deckbreedte (inch)
9.5
Kleur
Bruin
Bouw
Bamboe
Kicks
Double Kick
Board
Deck Only
Gebruik
Dansen / Freestyle
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop