Original Apex 37 Double Concave - Complete
  • Original Apex 37 Double Concave - Complete

Original Apex 37 Double Concave - Complete

€ 321,45
truckscaliber 50 lagers sick abec 7 wielen: deze atf 327 66mm | wordt geleverd met lasergesneden griptape
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Pack products list:

Product Omschrijving
Original Apex 37 Double Concave - Deck Only
Original Apex 37 Double Concave - Deck Only
Caliber Fifty 10" Truck
Caliber Fifty 10" Truck
These ATF 327 66mm Wielen
These ATF 327 66mm Wielen
  • 80A
  • 82A
Steez ABEC 7 Lagers
Steez ABEC 7 Lagers

PayPal
  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
de original apex dubbel concave is een krachtig allround longboard met een lichte en soepele flex. dit deck is kleiner, wendbaar, heeft een bruikbare neus en staart om je freestyle op te zetten en een kleine drop om je op te sluiten terwijl je slide of freeride. dit deck kan het allemaal.

de complete geleverd met caliber 50? trucks voor snel en easy besturing en deze atf 327 66mm wielen voor een supersnelle rolsnelheid.

specs:
lengte: 95.9cm / 37.75"
breedte: 23.5cm / 9.25"
wielbasis: 62.2-66cm / 24.5-26"

de innovatieve inspiratie die nog steeds push voorwaarts heeft de apex longboard lijn een nieuw onderkomen gevonden in de apex 37 doubleconcave. na de release van de klassieke apex 37 in 2011, voelden we ons geïnspireerd door de grond die onze nieuwe bouwtechnologieën bedeckten, maar we voelden ons ook gedreven om dieper te graven in al het onbekend terrein dat we ontdeckten tijdens het rijden en het ontwerpen. we hebben de apex-lijn geüpgraded door het verbeteren van de kernlaminaten en het aanpassen van de directionele cnc'd fiber flex-patronen. de cnc-vezelverbindingen maken het mogelijk om the board om de flex te hebben die nodig is om de initiatie van de truc te vergemakkelijken, maar de flexweerstand om grote trucjes en lucht te stampen zonder dat de ondergrond onderuit gaat of de stoep wordt geschraapt. flex: alleen als je het nodig hebt, nooit als je het niet nodig hebt. de apex 37 doubleconcave is het toppunt van veelzijdigheid en combineert de geliefde en goed bereden grootte van de apex 37, plus 0,75 inch, met de radicale nieuwe technologieën van de apex-lijn. de vergrendelde in comfort, gemaakt door een 0,25 inch micro drop, seals deze lieve deal. naar push vooruit onze freestyle rijden, de apex 37 doubleconcave is bijna net zo breed als de apex 40 doubleconcave, maar het heeft aanzienlijk meer concave diepte. de 40 graden gas pedals voegen extra pit toe om je te houden sliding voor dagen, en als dat nog niet genoeg is, is de 37,75 inch grootte van dit longboard geweldig voor kleinere rijders en degenen met een iets minder monsterlijke houding. om lengte, pop, en duurzaamheid toe te voegen, kunnen freestyle rijders kick deze board door het toevoegen van pk noseguards, die je rit beschermen en verlengen. laat comfortabele prestaties uw longboarding opnieuw revolutioneren.

Datasheet

Decklengte (cm)
96
Decklengte (inch)
23
37.5
Deckbreedte (inch)
9.25
Kleur
Blauw
Bouw
Esdoorn
Kicks
Double Kick
Board
Compleet
Gebruik
Dansen / Freestyle
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop

Je bent misschien ook geïnteresseerd in