Original Arbiter 36 KT - Longboard Deck
  • Original Arbiter 36 KT - Longboard Deck
  • Original Arbiter 36 KT - Longboard Deck

Original Arbiter 36 KT - Longboard Deck

€ 144,95
Incl. BTW
lengte: 92,7 cm / 36,5" | breedte: 24,8 cm / 9,75" | wielbasis: 53.3-66cm / 21-26"
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
de original arbiter 36 kt is een all around directionele topmount die perfect is voor diegenen die een dh / freeride willen board met milde rocker, steil concaveen een kleine staart om vast te zetten in freeridetrucs, of dh runs


we namen de dingen die mensen graag rijden en probeerden ze beter bereikbaar te maken. we willen meer vrijheid, meer eenvoud en meer plezier, maar dezelfde kickass houding en waarde van onze kenmerkende arbiter 36. de arbiter kt longboard is al deze dingen omdat het een board dat "gewoon werkt" en niet "gewoon toevallig" de arbiter kt geeft u dezelfde vrijheid om snel te gaan, het gemak van slide inleiding, en het vertrouwen om elke keer te kickflippen, geen probleem; je krijgt alle voordelen van een downhill longboard skateboard, maar je kunt nog steeds een kicker of ollie raken dankzij de toegevoegde kicktail. we schoppen je rit naar boven.

eenvoudigheid.

eenvoud betekent niet altijd symmetrie, en de arbiter kt "werkt gewoon" vanwege één simpel idee: de mal van een asymmetrische board moet asymmetrisch zijn. sinds we de arbiter kt op een board specifieke asymmetrische mal, the board’s concave is eenvoudig, maar revolutionair. het heeft een .666 progressieve kuip concave samengeklonken kick die blijft lopen, steeds dieper, through de neus die je comfort geeft dat je kunt voelen en zien. we voegden ook een 5,5 tot 6 inch kicktail toe die je hefboomwerking geeft om een ollie te knallen, agressief in werking te stellen slidesen rip snelle heuvels. in tegenstelling tot andere longboards, heeft de arbiter kt verstelbare montagebeugels aan beide zijden van the board waardoor de wielbasis en de schopstaartmaat/-hoek kunnen worden aangepast. op originalwe hebben het gevoel dat u de grootte van uw wielbasis dicteert en de grootte van uw kick. de kracht om te kiezen moet bij elke rijder liggen. moge het korps met je meegaan.

Datasheet

Decklengte (cm)
93
Decklengte (inch)
25
36.5
Deckbreedte (inch)
9.75
Kleur
Wit
Bouw
Esdoorn
Kicks
Enkele Kick
Board
Deck Only
Gebruik
Downhill / Freeride
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop