Original Apex 34 AV Rocker Concave - Longboard Deck
  • Original Apex 34 AV Rocker Concave - Longboard Deck

Original Apex 34 AV Rocker Concave - Longboard Deck

€ 224,95
Incl. BTW

lengte: 88cm / 34.75" | breedte: 23cm / 9" | wielbasis: 54.5 - 61cm / 21,5"- 24" | geen grip | geen nsbeschermers

Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
de apex 34 rocker concave is originals kleinste in de apex serie en deze versie is voorzien van een zachte concave en rocker om je op te sluiten tijdens het carven, pendelen of carven in de stad en een set van functionele neus en staart om je freestyle op te krijgen. echt een van de beste allrounders!

de apex 34 avrockerconcave levert grote board prestaties die precies goed zijn voor die kortere rijders die hun stijl kunnen belemmeren door het rijden van een deck dat gewoonweg te lang voor hen is. cruise, carve, slide en freestyle op een board...ontworpen voor, en perfect afgestemd op, de behoeften van kleinere, jongere, longboarders. terwijl sommige grotere rijders ervoor kunnen kiezen om de apex 34 toe te voegen aan hun koker als een freestyle / performance longboard mini, is het echt ontworpen om de prestaties groter / oudere rijders zien in de apex 37 en apex 40 te brengen aan kleinere rijders die dezelfde freestyle freeride stijl nastreven.

quad-axial strength
de apex 34 heeft dezelfde quad-axiale glasvezelcombinatie als de apex 37 en maakt gebruik van dezelfde drie-laagse koolstofversterkingsstaaf. die carbonstang in combinatie met de nieuwe pk noseguards maken de apex 34 (en zijn apex 37 / apex 40 neven) tot ons sterkste, langstdurende deck aller tijden. de apex 34 avrockerconcave komt binnen bij 34.75 duim lang door 9.25 duim breed, en significante 0.6 '' breedteverhoging over de vorige 8.7 '' brede apex 34 beperkt. rockers en meer kick (0,125 inch verhoging ten opzichte van de doubleconcave) maken de avrockerconcave apex 34 met een ideale keuze voor jonge rijders die freestyle en freeride combineren in gebieden met meer heuvels dan bergen en meer parkeergarages dan canyonlopen.

Datasheet

Decklengte (cm)
88
Decklengte (inch)
23
34.5
Deckbreedte (inch)
9
Kleur
Wit
Bouw
Esdoorn
Kicks
Double Kick
Board
Deck Only
Gebruik
Dansen / Freestyle
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop

Je bent misschien ook geïnteresseerd in