Original Freeride 38" W Concave "Owl" - Longboard Complete
  • Original Freeride 38" W Concave "Owl" - Longboard Complete
  • Original Freeride 38" W Concave "Owl" - Longboard Complete

Original Freeride 38" W Concave "Owl" - Longboard Complete

€ 279,95
Incl. BTW

truckscaliber vijftig tien lagers steez abec 7 wielen: deze atf 327 66m | wordt geleverd met lasergesneden griptape

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
de original freeride 38 is de kleinste van de freerithe boards van original. deze slechterik heeft een kleine drop en perfect knapperig concave om je op te sluiten voor slides...freeride, of freestyle bewegingen. de kleine neus en de staart maken freestyle trucjes mogelijk en helpen ook mee om de stad te doorkruisen. dit is een moordenaar rondom.. board van original.

de complete komt set-up met caliber 50? trucks voor snel sturen en deze atf 327 66mm voor snelle rolsnelheid en soepelheid slides als je eenmaal de huid breekt.

specs:
lengte: 96,5 cm
breedte: 24,75 cm

de freeride 38 en freeride 41 zijn een direct resultaat van reizen, verkennen en avonturieren through onze wereld. ze zijn de fysieke bijproducten van twee jaar ijverige, collectieve, kritische analyse door original wat heeft geleid tot een beter begrip van zowel de behoeften als de original riders, en de richting als bedrijf.

terwijl de freeride 38 en freeride 41 er misschien uitzien als longboards die je in het verleden hebt gezien. wij verzekeren u dat de verschillen dramatisch zijn. kijk maar eens goed. het zijn niet de overeenkomsten die ons, ons merk, of onze boards. we worden gedefinieerd door fundamentele verschillen. ongeacht de concave stijl of lengte die u kiest, zult u die verschillen voelen de eerste keer dat u de original freeride, aka. het beest.

meer concaves:
of je nu meer schuin staat en de duurzaamheid, de snelheid en de predicatieerbaarheid na wilt slide aansluiting die rockerconcave aan uw rit toevoegt, of de stabiliteit en onmiskenbare board voelen dat wconcave u een original freeride concave stijl voor jou.

een koker is de sleutel:
freestyle en freeride? iedereen wil beide, maar je kunt maar zo dicht bij alles komen. aangezien het een kwestie van geven en nemen is, kunt u overwegen om twee longboards te kiezen, en niet slechts één. of het nu een freeride 41 wconcave is voor maximale stabiliteit en een freeride 38 rockerconcave voor een meer wendbare hybride rit, of een carbon apex 37 voor freestyle en een freeride 41 rc voor wendbare freeride. twee goed gepaarde, gratis, boards bieden toegang tot het terrein en longboarding prestaties elke single board kon nooit concurreren met.

Datasheet

Decklengte (cm)
96
Decklengte (inch)
25
38
Deckbreedte (inch)
9.75
Kleur
Blauw
Bouw
Esdoorn
Kicks
Double Kick
Board
Compleet
Gebruik
Downhill / Freeride
Montage Trucks
Drop Through
Drop in Deck
Geen Drop

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form
Captcha

Comments All reviews

Grade
star star star star star
01-06-2014
star Verified Purchaser

It is a perfect board

It is a perfect board and i like it. It is perfectly for freeride, downhill, and sliding. You have done a very good job. :D