Loaded Basalt Tesseract Longboard Deck
  • Loaded Basalt Tesseract Longboard Deck

Loaded Basalt Tesseract Longboard Deck

€ 186,74

lengte: 99,1 cm / 39"
breedte: 23,9 cm / 9,4"

Kleur
  • Donker blauw
  • Mango
  • Nude
  • Roze
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

get lit with lava: voortbouwend op onze ervaring met de productie van de tarab, hebben we de basalt tesseract geüpdatet met een high-performance, eco-bewuste basaltvezel constructie voor een lichter, stiller, en meer freestyle-vriendelijke board. 4 kleuropties die passen bij je road rash.

maak je hoofd leeg en laat de basalt tesseract je veelzijdige metgezel zijn in de zoektocht naar vierwielige verlichting. de basalt tesseract integreert rocker, wheel well flares, w concave en meerdere wielbasisopties in een lichtgewicht pakket dat is ontworpen voor heuvelachtige afdalingen, snappy slides, hoge ollies, technische manuele combo's, en cross-steps in overvloed.

functioneel ontwerp - de symetrische vorm en kicktails stimuleren switch rijden en een veelheid aan trucs en slides. meerdere wielbasisopties stellen u in staat om uw setup te personaliseren gebaseerd op rijstijl en de geometrie van je trucks. geactualiseerde semi-agressieve griptape: grippy maar niet kwaadaardig.

curvaceous confidence - de rocker ondersteund je voeten voor locked-in slides. de brede w concave wordt minder in de buurt van de trucks voor comfort, terwijl het een sterke zijdelingse ondersteuning biedt voor het carven en sliding. wheel wells vergroten de wielspeling en creëren ergonomische referentiepunten voor uw voeten.

specs

lengte: 99,1 cm / 39"
breedte: 23,9 cm / 9,4"
wielbasis: 62.2 cm - 66 cm / 24,5"- 26".
bouw: dubbele bamboekernen zijn ingeklemd tussen lagen basaltvezel om een sterke en lichtgewicht structuur te creëren met de perfecte balans tussen flex en pop voor een meer dynamische en vergevingsgezinde rit. een bodemlaag van kurk zorgt voor trillingsdemping en helpt voorkomen dat schurende schade zich verspreidt.
gribtape: ja.

Datasheet

Decklengte (cm)
100
Decklengte (inch)
39
Deckbreedte (inch)
9.4
Kleur
Blauw, Oranje, Roze, Wit
Bouw
Composites
Kicks
Double Kick
Board
Deck Only
Gebruik
Downhill / Freeride
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop