• In prijs verlaagd
Rayne 35" Killswitch Topmount- Longboard Deck
  • Rayne 35" Killswitch Topmount- Longboard Deck

Rayne 35" Killswitch Topmount- Longboard Deck

US$ 241,61
US$ 96,65 60% korting
Incl. BTW

Lengte: 90 cm, Breedte: 24 cm

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

Rayne 35" Killswitch - deck only

Jarenlang hebben mensen met kleinere voeten, houding en/of voorkeur voor kleinere boards hebben met succes gebruik gemaakt van de full-size killswitch om shred zoals de champ. Nu, hebben wij het kernontwerp van het winnende model Killswitch van het wereldkampioenschap van de K-Rimes-signature, gekrompen en strak omhoog om de volgende golf van kampioenenmanoeuvre te helpen bergafwaarts beter dan ooit. Met behoud van de ergonomie van het full-size model, hebben we deze baby killer aangepast en volledig symmetrisch gemaakt aan zowel de bovenkant als aan de bovenkant van het model drop modelopties. Nu de vorm en concave bieden u de mogelijkheid om te rijden met complete comfort, controle en lock-in, ongeacht de houding die je verkiest of de richting die je uitgaat. Alle functies die u wilt, alleen the board je moet, afscheid nemen van je tijd en urethaan, dit boards die de heuvels gaan vernietigen.

De sloten op deze board zijn meerdere:

1: 3/8" Radiaal drop platform - subtiele drops vooraan en achteraan om het leven dat het je steelt van de gewone eentonige board ontwerp

2: K-Rimes' eigen pleasure dome - concave met een subtiel gevoel dat genoeg is om je op te sluiten, maar niet genoeg om lastig te worden op lange bombs of pushen. De W-concave maakt het ook mogelijk om de toeside van de boter voor te laten gaan en de hielzijde te laten opstaan door uw achterste voet op zijn plaats te houden.

1+2 = 3: Waar de kleine drop morphs in de flat-topped pleasure dome concave...plaats je je voet op die "speciale plek" waar de twee geliefden elkaar ontmoeten. U zult merken dat uw voet en tenen in een agressieve, naar voren gerichte houding zijn gevallen die lijkt op die van een loper op een startblok. Dit maakt het mogelijk om bad'assery te duwen en een groot comfort te bieden als je op de baan bent.

4: Driedimensionale houtbuiging: gebruikt in dit deck om een vol, gecupt gevoel te geven voor de voor- en achterste tenen. Hierdoor kan het lichaam afstandsbediening leunen van the board met behoud van het volledige contact van de voorvoet. De achterste voet vindt een zakje dat speciaal is ontworpen voor diegenen die tucken en op snelheid tucken.

5: De "drop-lock". Wanneer u op dit deck staat, zal uw voorvoet zich op natuurlijke wijze in de "drop-lock" waar de tenen naast de drop in plaats van erachter. Dit zorgt voor een complete en een totale vergrendeling van de voorste voet voor het afsliden van de tenen.

Lengte: 90 cm

Breedte: 24 cm

Datasheet

Decklengte (cm)
90
Decklengte (inch)
35
Deckbreedte (inch)
9.5
Kleur
Rood, Zwart
Bouw
Bamboe, Composites
Kicks
Geen Kick
Board
Deck Only
Gebruik
Downhill / Freeride
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Medium Drop