Loaded Bhangra V1 - Longboard Complete
  • Loaded Bhangra V1 - Longboard Complete

Loaded Bhangra V1 - Longboard Complete

€ 322,27

paris v2 180mm trucks, orangatang stimulus 70mm, loaded jehu, sick abec 7 of sick six abec 9 lagers

Aantal
Op voorraad online & in de winkel

Pack products list:

Product Omschrijving
Loaded Bhangra V1 Longboard Deck
Loaded Bhangra V1 Longboard Deck
Paris V2 180mm Truck
Paris V2 180mm Truck
Orangatang Stimulus 70mm Wielen
Orangatang Stimulus 70mm Wielen
Loaded Jehu v2 Lagers
Loaded Jehu v2 Lagers
  • Bulk
  • Packaged
Wijzigen
  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

beschrijving:
loaded was praktisch de uitvinder van het longboard dancen met de hulp van adam en adam. dit is de voortzetting van hun dans board programma dat nu is aangepast om lichter te zijn, rockered, en met concave. dit deck is de keuze van top freestyle longboard dancers.

deze complete wordt geleverd met paris trucks om snel en pittig te kunnen carven, en orangatang stimulus wielen voor gladde slides en het gemakkelijker maken van dans trucs.


loaded bhangra - complete

the dancer is dead - lang leve de bhangra!

loaded bhangra
met het volgende setup:
- paris v2 180mm trucks (kleur kan afwijken van de foto)
- orangatang stimulus 70mm wielen
- loaded jehu, sick abec 7 of sick six abec 9 lagers

klaar om uit de doos te rollen.

lengte: 123cm / 48.4" breedte: 24cm / 9.4"

loaded wilde een compacter dancing/freestyle board creëren waar je in principe alles op zou kunnen doen. een board dat genoeg ruimte heeft om te dancen en dat kleiner, lichter en makkelijker te gooien is. iets wat niet al te groot is, waar je steezy mee kan sliden, gemakkelijker gedragen kan worden en in een kofferbak past. kun je hier op afdalen? waarschijnlijk, maar het is geen dh board.

we zijn echt stoked over de rocker in dit board (het board heeft een lichte "u" bocht). het originele prototype had camber en voelde goed aan, maar we besloten om er wat rocker in te stoppen, het voelde meteen zoveel beter. de rocker laat je zinken in het board en geeft je dat extra locked in gevoel. geweldig om te dancen, maakt sliden een stuk gemakkelijker en comfortabeler, en het maakt je board lager bij de grond, waardoor het makkelijker wordt om af te zetten.

hoera, ze voegde concave toe! ze hebben een zachte "u" concave toegevoegd om u meer vertrouwen te geven tijdens het sliden. de concave helpt ook je voeten vast te zetten bij het landen van grote spins en dergelijke. de concave is zacht en voelt niet ongemakkelijk als je je voeten wil bewegen.

meer nose and tail krommingen maken het vangen van de voorkant en de achterkant gemakkelijker. als je je timing goed hebt, kun je de bhangra ollieen. niet makkelijk maar het kan wel. zowel de nose als de tail sluiten je voeten mooi in voor manuals, maar de verschillende lengtes resulteren in een duidelijk gevoel van evenwicht en pop. je zult merken dat het rijden van het board in een bepaalde richting beter is voor sommige trucs; zo is de tail goed voor het vangen van shuvits-to-manuals, terwijl de nose beter voelt voor hang ten manuals.

functioneel griptape-ontwerp, dit is ons meest doordachte grip ontwerp tot nu toe met een functioneel, schoenbesparend ontwerp en twee verschillende soorten griptape, oh yes.

voor het sta gedeelte van het platform gebruikten ze een mildere grip met een functioneel patroon om uw schoenen te redden. zoals je weet, wanneer je draaiende bewegingen maakt op griptape, verslijt u langzaam de ballen van uw schoenen; je slijpt in principe uw zolen weg op schuurpapier. ze hebben dit gripontwerp zo uitgeknipt, zodat wanneer je een draaiende bewegingen maakt, het grootste deel van je schoen vrij kan bewegen op de bamboe, niet op het griptape. ze hebben het ook zo ontworpen dat je nog steeds genoeg griptape hebt op de rail van het board voor vertrouwen tijdens het sliden.

een grover, grippier grip tape werd gebruikt op de nose en tail om je te helpen dat extra locked in gevoel te geven bij het vasthouden van steezy manuals voor de dames en/of heren. plus de extra grip maakt het makkelijker om de nose en de tail op te vangen voor snelle shuvit-to-manual bewegingen.

flex

de bhangra wordt geleverd in twee flexes:

flex 2 (90-190+ lbs / 40-86+ kg) is wat adam s. (150lbs / 68kg) en adam c. (160lbs / 72.5kg) rijden. de adam's geven de voorkeur aan een board met een beetje flexibiliteit (voelt een stuk beter voor freestyle). je kunt met de flex 2 nog steeds snel rijden en comfortabel slides doen, dankzij de rocker en concave.

flex 1 (150-250+ lbs / 68-113+ kg) is zeker stijver, en als je 72kg bent zal het slechts iets onder je buigen. als je van een stijver board houdt, van plan bent om er harde trucjes mee te doen of je meer dan 86kg weegt, is dit uw board.

graphic

voor deze graphic hebben we besloten om iets nieuws te proberen. we namen een collage van adam colton's enge monstergezichten in hebben dit in het deck gebrand. als je ze voedt, blijven ze gelukkig.

op de bovenkant van het deck is de graphic sick en eenvoudig. het is een monsteroog omgeven door een wervelende lijn. als je op de wervelende lijnen draait, krijg je meer snelheid... hahaha.

bouw

we zijn stoked om te zeggen dat dit loadeds meest organische board tot op heden is. ze hebben een duurzaam beest gecreëerd dat samengebonden is met pudding en spinnen tranen. eigenlijk is het board opgebouwd uit bamboe, kurk en epoxy bio-hars. er werd geen glasvezel gebruikt in dit board maar we waren in staat om de kracht en de buigkarakteristieken te krijgen die we wilden door twee verticale kernen van bamboe met kurk in het midden te gebruiken voor gewichtsvermindering en demping. de top van het board is een dwarsdoorsnede van bamboe ter versterking van het board over de breedte en ze hebben een vergelijkbare laag in het midden (naast de kurk) gebruikt om de buiging op te stijven.

Datasheet

Decklengte (cm)
123
Decklengte (inch)
48.5
Deckbreedte (cm)
24
Deckbreedte (inch)
9.5
Kleur
Bruin
Bouw
Bamboe
Kicks
Double Kick
Board
Compleet
Gebruik
Dansen / Freestyle
Montage Trucks
Topmount
Drop in Deck
Geen Drop