Tunnel Tarantula 70mm Wielen
  • Tunnel Tarantula 70mm Wielen
  • Tunnel Tarantula 70mm Wielen

Tunnel Tarantula 70mm Wielen

€ 59,95
Incl. 21% BTW

duro's: 75a, 77a, 78a, 80a, 84a

Kleur
  • Clear Green
Aantal
Laatste items in voorraad

Must-have accessories
Silver Skate Tool Silver Skate Tool

Ask a question (0)

tunnel tarantula 70mm wielen

tunnel tarantula's - het ontwerpproces voor de 70 mm tunnel tarantula wiel bracht de top skateboard ingenieurs, riders, en die van ons samen op tunnel.

de tarantula wielen zijn gegoten in huntington beach, californië van extreem hoge kwaliteit urethaan en hebben de rebound en grip waar skateboarders naar hunkeren. een off-set de plaatsing van de lagers met een kern resulteert in een snelle draaiing en het tarantulawiel is voorzien van de tunnel specialiteit, een buitenkant "tunnel"lip die de weg vasthoudt als geen ander ontwerp. met een hoogte van 70 mm en een breedte van 52 mm is het een geweldige grootte voor het veroveren van elke heuvel.

de 75a bluetunnel tarantula's (helder) bieden maximale grip. maar in tegenstelling tot andere zachte longboard wielen zijn de helderblauwe tarantula's snel genoeg!

de 77a black tunnel tarantula's (ondoorzichtig) zijn zacht en soepel, en geven je een geweldige rit.

de 78a clear red tunnel tarantula's (helder) zijn een perfect, allesomvattend longboard wiel. grippy fast. en een mooie oude schoolrode!

de 80a red tunnel tarantula's (helder) zijn snel en stevig. een geweldig wiel voor degenen die snelheid, grip en slide. bekijk ze eens!

de 84a orange tunnel tarantula's (ondoorzichtig) zijn hard en snel. voor gladde oppervlakken zijn ze precies wat je nodig hebt!

0710664039376
W-D-14-5-3

Datasheet

{0}

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews