Arbor Summit 71mm Wielen
  • Arbor Summit 71mm Wielen

Arbor Summit 71mm Wielen

€ 53,68

arbor top 71mm - durometer78a | contact patch: 56mm: suiker

Kleur
  • Blauw
  • Wit
Aantal
Op voorraad online & in de winkel

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:
de arbor summit is een downhill race- of freeriding-stuur zodra je de huid breekt. dit wiel is gemaakt van arbors suikerformule die ultra duurzaam en glad is sliding. dit is een betaalbare keuze voor bergafwaarts rijden, of voor iemand die een milieubewuste urethaan wil.

de top is arborhet technisch bergafwaarts gerichte wiel; een offset ontwerp dat gebruik maakt van arbors groovetube-kern voor een zeldzame balans tussen grip en driftprestaties. een bladveerzijwand en een middenhoekslip werken samen om de rebound en de kracht te creëren die nodig is om de weg consequent te omhelzen.

het sucrose initiative is ontwikkeld om het ontwerp, de prestaties in een breed scala van omstandigheden en een poging om onze afhankelijkheid van materialen op basis van aardolie te verminderen, samen te brengen.

sugar formula

arborde nieuwe sugar formula verbetert de prestaties aanzienlijk en creëert een van de langste wielen op de markt. de natuurlijke component vermindert ook, op een kleine maar belangrijke manier, de petroleumvoetafdruk van onze wielen. dit vermindert de milieu-impact van urethaan dat op de wegen achterblijft wanneer skatingvooral tijdens slides.

groevenbuiskernen

arborde nieuwe groovetube-kern heeft een breder "buis"-profiel waardoor het wiel zijn vorm kan vasthouden, beter contact met de weg kan maken en op snelheid kan presteren through slidesin de hoeken, en zelfs tijdens de landingen.

Datasheet

Kleur
Blauw
Diameter
71mm
Durometer
78a
Core positie
Offset
Wiel gebruik
Cruise wielen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in