Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck
  • Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck
  • Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck
  • Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck
  • Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck

Luxe Carbon Fiber Lite 180mm Truck

€ 149,95
Incl. BTW
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

disclaimer:

de luxe koolstofliet truck is de eerste koolstofvezel skateboard truck. deze constructie biedt kracht, stijfheid en lichtgewicht prestaties op een hoger niveau. de hanger is voorzien van een holle as voor extra gewichtsbesparing. de stijfheid van de hanger van de koolstofconstructie houdt uw wielen stevig vast tijdens slides voor superieure prestaties en verbeterde wielslijtage. elke truck weegt iets meer dan driekwart van een pond (350 gram) - een gewichtsbesparing van 30% per truck in vergelijking met de gemiddelde cast truck op de markt.

de koolstofliet trucks beschikken over dezelfde geweldige bushing stoel gevonden op onze luxe lite trucksdie de base van de bushing en laat deze trucks om te worden afgestemd op elke vorm van skating met een eenvoudige bushing ruilen. de 45° baseplate hoek ook geschikt voor elke stijl van skateboarden, of het nu gaat om freeride of downhill, om dansen en freestyle.

we hebben ervoor gekozen om de carbon fiber hangers te koppelen aan gesmeed aluminium baseplates met holle kingpins om de sterkte van de baseplates terwijl het totale gewicht laag blijft. de baseplates ook worden geboord met 8 gaten in plaats van 6 om extra wielbasisopties op uw setup zonder de noodzaak om je deck opnieuw te boren. de luxe carbon lites zijn compatibel met zowel new-school als old-school truck montagepatronen.

de koolstofliet trucks komen met een 90a dubbel barrel bushing configuratie met een gecupte onder- en bovenzijde van de ring - een setup die goed zal werken voor zowat alles wat je kan gooien naar dit truck.

specs:

180mm koolstofvezelhanger
45° 8-gaats gesmeed aluminium baseplate
holle as
holle kingpin
90a dubbel barrel bushings
350g gewicht

Datasheet

Hanger breedte (inch)
7.0"
Hanger breedte (mm)
180mm
Truck type
RKP
Base plate hoek
50 graden
As Diameter
8mm