Tracker RT-X Offset Truck
  • Tracker RT-X Offset Truck
  • Tracker RT-X Offset Truck
  • Tracker RT-X Offset Truck

Tracker RT-X Offset Truck

€ 129,95
Incl. BTW

prijs is voor een truck.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

de tracker rt-x off set heeft dezelfde functie als de rt-x maar dan met de as gecentreerd over de kingpin. dit zorgt voor een onmiddellijke draai en wanneer je vliegt through de kegels, instant is wat je wilt. de offset de assen zijn langer en maken het mogelijk om de spoorbreedte aan te passen van 88 mm tot 112 mm. elke truck omvat gehard brons 4mm spacers aan elke kant van het wiel.

tracker gebruikt 356 t6 aircraft grade aluminium, 4140 chromoly stalen assen en grade 8 kingpins in al onze trucks. elk onderdeel van deze truck werd met de hand gebouwd / geïnspecteerd in de vs en wordt geleverd met een levenslange garantie.

klantenbeoordeling voor rt-x offset:

"ik ben al meer dan 30 jaar race slalom professioneel sinds ik de jr. 1975 won. heren slalom wereldkampioenstitel. in mijn ervaring als racer was een van de meest effectieve verbeteringen in slalom racing equipment de introductie van de "offset truck”. de offset truck is speciaal ontworpen om de middellijn van de achterwielen direct in lijn te brengen met de kingpin, wat resulteert in een zeer nauwkeurige en directe bliksemsnelle draai. er zijn momenteel een paar offset trucks op de markt, maar ze zullen je honderden dollars kosten voor slechts één.. truck. de nieuwe tracker rtx offset truck is de perfecte oplossing voor beginnende slalom racers en top pro's zoals ikzelf tegen een fractie van de kosten van alle andere - en natuurlijk, altijd gebouwd door skateboarders, voor skateboarders.. trucks je kunt vertrouwen!"

Datasheet

Hanger breedte (inch)
4.3"
Hanger breedte (mm)
110mm
Truck type
Concept
As Diameter
8mm