Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm
  • Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm

Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm

€ 114,95
Incl. BTW
past alleen op 10mm assen!
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

onze beschrijving:

dit keramische10mm lager is een solide upgrade voor uw 10mm as trucksseismic tektons hebben een unieke geïntegreerde spacer lager dat het contact tussen de lagers vergroot voor een duurzamer, en sneller lager.

seismic tekton keramische lagers

wiellagers - tekton abec-7 - set van 8.

past alleen op 10mm assen.

al in een klasse op zich, sturen zwarte keramische ballen het zelfuitlijnende tekton ontwerp naar een heel nieuw rijk van snelheden.

vergeleken met zelfs de fijnste stalen lagerkogels hebben keramische kogels een aantal opmerkelijke voordelen die hun hogere kosten rechtvaardigen. ze zijn beduidend lichter en hebben minder wrijving, dus ze versnellen sneller en rollen verder met een hogere snelheid, zelfs met weinig of geen smeermiddel. ze zijn zo hard en sterk dat ze vuil, puin en zelfs roest verpletteren, wat de stalen loopbanen schoon en gepolijst houdt. ze voeren de warmte beter af, zodat de lagers (en de wielen) koeler lopen. ze zijn ook roestvrij, dus ze gaan langer mee, zelfs als ze in natte omstandigheden worden bereden.

seismic tekton-lagers zijn voorzien van brede, vlakke contactvlakken aan de uiteinden van geïntegreerde, op maat gemaakte half-spacers. de brede flenzen staan haaks op elkaar, richten zich samen en stabiliseren zich binnenin uw wielen - corrigeren voor fouten in de hoogte van de lagers, de afstand tussen de lagers en de assen diameteren rechtheid van de as.

de tektons blokkeren zichzelf letterlijk van het zitten of schommelen uit de uitlijning, zodat ze rechtop blijven staan ten opzichte van elk ander lagersysteem ooit. uw wielen rollen sneller met een betere controle, terwijl de lagers langer meegaan en stiller blijven.

andere kenmerken zijn: topkwaliteit zwarte trisilicium tetranitride (si3n4) ballen, nylon retainers, zwarte buitenste omhulsels, afneembaar rubber-gecoat staal seals met gedrukte afbeelding, en een eigen smeermiddel dat zowel olie als vet combineert. de binnenste loopring is onder de afdichting getrapt om vervuiling tegen te gaan. aan de kant tegenover de flens steekt de binnenste loopring 0,5 mm uit om een dunne geïntegreerde sluitring te vormen. geen invloed spacers of asringen nodig.

Datasheet

Kleur
Geel
Lagers
10mm Lagers, Ingebouwde lagers, Keramische lagers