Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm
  • Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm

Seismic Tekton Ceramic Lagers - 10mm

€ 114,95
Uitverkocht
Incl. 21% BTW

past alleen op 10mm assen!

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

onze beschrijving:

dit keramische10mm lager is een solide upgrade voor uw 10mm as trucksseismic tektons hebben een unieke geïntegreerde spacer lager dat het contact tussen de lagers vergroot voor een duurzamer, en sneller lager.

seismic tekton keramische lagers

wiellagers - tekton abec-7 - set van 8.

past alleen op 10mm assen.

al in een klasse op zich, sturen zwarte keramische ballen het zelfuitlijnende tekton ontwerp naar een heel nieuw rijk van snelheden.

vergeleken met zelfs de fijnste stalen lagerkogels hebben keramische kogels een aantal opmerkelijke voordelen die hun hogere kosten rechtvaardigen. ze zijn beduidend lichter en hebben minder wrijving, dus ze versnellen sneller en rollen verder met een hogere snelheid, zelfs met weinig of geen smeermiddel. ze zijn zo hard en sterk dat ze vuil, puin en zelfs roest verpletteren, wat de stalen loopbanen schoon en gepolijst houdt. ze voeren de warmte beter af, zodat de lagers (en de wielen) koeler lopen. ze zijn ook roestvrij, dus ze gaan langer mee, zelfs als ze in natte omstandigheden worden bereden.

seismic tekton-lagers zijn voorzien van brede, vlakke contactvlakken aan de uiteinden van geïntegreerde, op maat gemaakte half-spacers. de brede flenzen staan haaks op elkaar, richten zich samen en stabiliseren zich binnenin uw wielen - corrigeren voor fouten in de hoogte van de lagers, de afstand tussen de lagers en de assen diameteren rechtheid van de as.

de tektons blokkeren zichzelf letterlijk van het zitten of schommelen uit de uitlijning, zodat ze rechtop blijven staan ten opzichte van elk ander lagersysteem ooit. uw wielen rollen sneller met een betere controle, terwijl de lagers langer meegaan en stiller blijven.

andere kenmerken zijn: topkwaliteit zwarte trisilicium tetranitride (si3n4) ballen, nylon retainers, zwarte buitenste omhulsels, afneembaar rubber-gecoat staal seals met gedrukte afbeelding, en een eigen smeermiddel dat zowel olie als vet combineert. de binnenste loopring is onder de afdichting getrapt om vervuiling tegen te gaan. aan de kant tegenover de flens steekt de binnenste loopring 0,5 mm uit om een dunne geïntegreerde sluitring te vormen. geen invloed spacers of asringen nodig.

0710664054393

Datasheet

Kleur
Geel
Lagers
10mm Lagers, Ingebouwde lagers, Keramische lagers
Hardware
Bearings

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews

Grade
star star star star star
27-07-2016
star Verified Purchaser

Works as expected :D

I have just received it and immediately replaced the temporary Bear Abec7.
What is really nice silet one, BUT!!!

This little pearl is amazing. Without any burn-in the hand roll tet result:

3:14.32
2:17:60
2:24:66
3:08:36

I think it tells everithing. Not as silent as the mentioned Bear. But rolls-rolls do not want to stop, with the Abec11 Centrax d83x77mm.

I am very excited to test it. Will be done this afternoon!!!