• Nieuw
Tech Deck Neon Mega Ramp
  • Tech Deck Neon Mega Ramp
  • Tech Deck Neon Mega Ramp
  • Tech Deck Neon Mega Ramp
  • Tech Deck Neon Mega Ramp

Tech Deck Neon Mega Ramp

€ 54,95
Incl. 21% BTW

Super funky customizable skatepark. Build a setup of your dreams and make your fingerboard clips stand out with these neon coloured obstacles. It even glows in the dark!

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Afhalen in de winkel

U kunt bij ons langskomen om uw pakketje gratis af te halen (de moeite waard)

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

Bouw je neon skatepark droom met de Tech Deck Neon Mega Park! Deze enorme glow-in-the-dark X-Connect Park Creator ramp set bevat alles wat je nodig hebt om een ongelooflijk mega park te bouwen en aan te passen om je vinger skateboard vaardigheden te perfectioneren. Stel alle ramps, rails, ledges, trapsets en meer op in verschillende combinaties om je tricks te leren en te verbeteren. Grind de rail, slide de Hubba ledge, spring de trap of zet de spot op en pas hem aan op elke gewenste manier. Gebruik de twee Blind Skateboards fingerboards en Trick Cards om verschillende fingerboardtrucs uit te halen en de strijd aan te gaan met je vrienden. Trek een kaart en wie de truc in zijn beurt kan voltooien, wint! Combineer het park met andere X-Connect compatible ramps, zoals de Big Vert Wall of Flip N' Grind ramp sets (elk apart verkrijgbaar) om de ultieme faciliteit te bouwen om te shredden.

AANPASBAAR GLOW-IN-THE DARK PARK: Personaliseer en bouw je enorme glow-in-the-dark skateboardpark met de Tech Deck Neon Mega Park ramp set. Maak verschillende combinaties met meerdere schansen, trappen, rails, ledges en meer om je trucs te leren en te verbeteren.

TWEE VINGERBOARDS EN TRICKKAARTEN: Neem het op tegen je vrienden met de twee Blind Skateboards en Tricks Cards. Trek een kaart en wie in zijn beurt de truc kan voltooien, wint.

COMBINEER MEERDERE SETS: Met de X-Connect Park Creator serie ramps, kunt u de Neon Mega Park aansluiten op de Big Vert Wall of Flip N' Grind ramp sets (elk afzonderlijk verkocht) om de ultieme faciliteit voor u te bouwen om te shredden.

X-CONNECT PARK CREATOR: Grind de rail, glijd over de Hubba ledge, spring over de trap of stel het Neon Mega Park op en pas het aan op elke gewenste manier. Gebruik de X-Connect Park Creator ramps met je Tech Deck fingerboard collecties.

0778988416600
W-L-25-2-2

Datasheet

{0}

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form
Captcha

Comments All reviews