Evolve GT Remote with LCD
    • Evolve GT Remote with LCD

    Evolve GT Remote with LCD

    € 88,95
    Incl. 21% BTW

    voor zowel bamboe als carbon gt

      Gratis t-shirt vanaf € 150,-

    Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

      Gratis Parkeren

    We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

      Gratis verzending vanaf 75,-

    U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

      100-dagen retourbeleid

    U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

      Wereldwijde verzending

    Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

    gloednieuwe functies zijn speciaal ontworpen voor de gt-serie boards. de discrete oplaadbare afstandsbediening is geëvolueerd! het ergonomische ontwerp en het kwaliteitsgevoel worden nu geleverd met zachte aanraaktoetsen en een 1 inch lcd-display voor onmiddellijke real-time terugkoppeling van uw rijprestaties. ons nieuwe display toont het exacte batterijverbruik (als percentage), de huidige rijsnelheid, een ritteller en een duidelijke weergave van de geselecteerde prestatiemodus. het biedt ook een omkeerfunctie en de mogelijkheid om de snelheid te kalibreren naar een verscheidenheid aan compatibele wielen.

    er is veel werk gestoken in het programmeren van de nieuwe prestatiemodi om ervoor te zorgen dat de perfecte rit voor iedereen beschikbaar is:

    de slow-modus is ontworpen met een zeer zachte trekker en een maximale snelheid van ongeveer 14 km/uur. perfect voor de beginner of de eerste gebruiker om the board met het volste vertrouwen, zodat ze zich kunnen concentreren op het beheersen van de basis.

    de eco-modus is ontworpen met de langeafstandsreiziger, of cruisy laid back ride in het achterhoofd. de topsnelheid wordt opgevoerd tot bijna 30 km/u, maar de trekker wordt licht en soepel opgetrokken om zuinige prestaties en een zeer ongecompliceerde rit te garanderen.

    de fast-modus begint met het testen van de prestatiegrenzen. de topsnelheid wordt weer verhoogd, waardoor de maximale snelheid tot ongeveer 37 km/u kan worden bereikt en er een trigger is ontworpen om de werkelijke prestaties van het elektrische skateboard te kanaliseren. onze voorkeursmodus voor prestaties.

    gt-modus, de voorlaatste naamgenoot van onze serie. niet voor de zwakkeren of zwakkeren - dit zal de hartslag doen stijgen. de gt-modus heeft een krankzinnige acceleratie en laat the board om zeer steile heuvels met een helling tot 25% op te rijden. zeker een modus voor de ervaren rijder.

    usb oplaadkabel, draagtas en een evolve skateboards koord inbegrepen bij elke afstandsbediening.

    de evolve gt series remote, evolve heeft evolved.

    0710664075053
    W-L-19-5-3

    Datasheet

    {0}

    Questions (0)

    No customer questions for the moment.


    Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
    Ask a question
    hide form

    Comments All reviews