Orangatang Nipples
  • Orangatang Nipples

Orangatang Nipples

€ 12,36

orangatang

Kleur
  • Oranje
  • Paars
  • Geel
Aantal
Op voorraad online & in de winkel

PayPal
  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Afhalen in de winkel

U kunt bij ons langskomen om uw pakketje gratis af te halen (de moeite waard)

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

orangatang nipples

ontworpen voor een levendige en energieke rit, zal nipples revitaliseren elke setup voor het carven, pompen, dansen, freestyle en freeride.

formule

nipples worden gegoten in onze extreem hoge rebound randy urethane formule orangatang screwkelde over dit urethaan een paar jaar geleden tijdens het testen van ultra hoge rebound formules voor wielen, maar vond dit urethaan eigenlijk te hoog rebound voor een wiel urethaan. perfect voor een bushing.

de bodem bushing draagt het grootste deel van het gewicht van de ruiter, dus het wordt meer dan de top samengeperst.. bushing. de top bushing gaat meestal in wanneer de ruiter in één richting leunt om te draaien. om rekening te houden met dit verschil in belading, hebben we de bodem bushing iets hoger dan de top. zowel boven als onder barrels zijn afgeschuind op een rand voor een betere pasvorm met grote manchetringen (zoals de stock onderdelen op paris en tracker racetrack trucks). wij raden echter in het algemeen vlakke sluitringen aan.

hardheid

de eerste versie van nipples zal drie hardheidscategorieën bevatten: zacht, medium en hard. deze zijn ruwweg gelijk aan de ratings van 85a, 87a en 89a op de shore a durometer schaal. de reden dat ze hebben gekozen voor een relatieve hardheidsschaal voor deze bushings is dat nipples anders aanvoelen en reageren dan veel andere gelijkwaardig beoordeelde bushingsvanwege hun afmetingen. de nipples zijn iets groter dan gemiddeld diameter die bedoeld is om meer invloed te hebben op de hanger en meer vleesachtig volume te comprimeren in elke bocht. gecombineerd met een dubbele barrel configuratie, dit zorgt voor een voorspelbare initiatie en een zeer consistente weerstand gedurende de hele reis van de hanger, zelfs in zachter durometers.

aanbevolen gewichtsbereiken voor lagere snelheden (onder 20 mph) zijn lager. om sneller te kunnen rijden, raden we aan om harder te gaan.

tepel bushings passen paris, tracker snel, gullwing lader ii, en oud (voor 2010) bear trucks. ze zijn niet compatibel met nieuwe beren, gullwing laders, of indys. nipples werken met randal trucksmaar ze zitten niet volledig ingesloten in de bushing zitje. sinds de randal bushing stoel is zo laag dat het niet interfereert met de prestaties van de bushings. ze passen caliber trucksmaar de magerheid wordt erg beperkt na een bepaald punt.

buiten diameter: 2,5 cm / 1 inch

hoogte (boven): 1,4 cm / 0,56 inch

zacht (oranje): 80-180 pond / 35-85 kg

medium (paars): 160-230 lbs / 70-105 kg

hard (geel): 200-270 lbs / 90-125 kg hoogte (bodem): 1,7 cm / 0,66 inch

2012-11-11