Buy Independent Trucks

Independent: Hoogwaardige Trucks

Het Succesverhaal van Independent: Revolutionaire Skateboard Trucks sinds 1978

Independent is in 1978 opgericht door Richard Novak, Jay Shiurman en Fausto Vitello. Het merk begon meer dan 40 jaar geleden als een klein bedrijf dat skateboardtrucks produceerde. Destijds waren er maar weinig alternatieven met grote tekortkomingen. Independent slaagde erin om de voordelen van bestaande trucks op de markt te combineren en tegelijkertijd hun nadelen weg te nemen in de Stage 1 truck. Sindsdien werkt Independent met opeenvolgende generaties aan nieuwe mogelijkheden om trucks lichter, duurzamer en stabieler te maken. Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun producten groeide het bedrijf snel uit tot een populaire en belangrijke speler in de branche.

Betrouwbaar en Duurzaam: De Variëteit en Kwaliteit van Independent

Independent produceert enkele van de meest betrouwbare en duurzame skateboardtrucks. De standaardtrucks zijn gemaakt van hoogwaardig staal en worden bijeengehouden door een nauwkeurig vervaardigde kingpin. De hollow truck, forged hollow truck en forged titanium truck zijn drie extra varianten van de solide standaardtruck. De gesmede titanium truck is 15% lichter dan de standaardtruck, doordat de verschillende trucks met toenemende kwaliteit ook gewicht besparen. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt de stuurkarakteristieken aanpassen aan je rijstijl en gewicht met behulp van verschillende harde bushings. Van straatskaten tot poolskaten en freeriden, de trucks zijn geschikt voor alle soorten skateboarden.

Om je setup nog verder te verfijnen, biedt Independent lagers, risers, gereedschap en aanvullende hardware en streetwear

Independent: Toegewijde Ondersteuning van de Skatecommunity

Independent is een merk dat bekend staat om de ondersteuning van de skatecommunity. In het verleden heeft Independent succesvolle inzamelingsacties gehouden voor skateparken en andere non-profitorganisaties en onderhoudt het een nauwe samenwerking met de skatecommunity. Bij de ontwikkeling van de trucks werkt Independent nauw samen met een team van ervaren skaters om het risico op wielbijten te verminderen en slijtage van de kingpin te minimaliseren.

Ontdek de Variëteit van Independent: Groot Assortiment, Snelle Verzending

Bij ons vind je het grootste assortiment aan Independent-producten. Blader nu door ons assortiment en geef je skateboarddeck nieuwe trucks. Bij Sickboards profiteer je van onze snelle verzending en een eenvoudige retourprocedure mocht je onverhoopt niet tevreden zijn. Als je vragen hebt, staan we graag voor je klaar - neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon voor deskundig advies. Om geen enkele aanbieding meer te missen, kun je je ook abonneren op onze nieuwsbrief.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Independent Trucks

Durometer

a a

Truck type

Fits with Deck Width:

.0" .0"

Hardware

Hanger breedte (mm)

mm mm

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 140 producten.

Item 1-16 van 140 in totaal item(s)