Timber Boards Longboard Dancing

Het merk

Timber boards worden zwaar geskatet voor elke release en het onophoudelijk testen van verschillende materialen en lay-ups maakt elk board even uniek. Elke curve is zo gemaakt dat de slijtage minimaal is, maar de vorm toch zo functioneel mogelijk is.

Geschiedenis

Voordat de oprichters van Timber het bedrijf hadden, skaten ze veel en alle boards die ze hadden gingen na een tijdje kapot. De ontevredenheid over prijs en kwaliteit leidde tot het idee van Timber boards. Bovendien pasten de boards op de markt niet helemaal bij de skatestijl en waar longboarding volgens hen in kon evolueren. Nu, 7 jaar later, maken ze boards waar ze van houden en die de kwaliteit hebben die ze vinden dat een longboard moet hebben.

Duurzaamheid

"Duurzaamheid door een lange levensduur" is waar Timber jaar na jaar naar streeft. Wat betekent dat voor hun boards? Nou... ze gaan langer mee en blijven langer sterk. Voor longboarden, een steeds groeiende en evoluerende sport, kan hard skaten een dure hobby zijn. Met een goed sterk board zullen je vaardigheden zich constanter ontwikkelen.

Producten

Bij Sickboards verkopen we verschillende longboard decks, als je van dance of freestyle houdt, zit je bij Timber Boards goed.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)