Dogtown Skateboards - Voor skaters door skaters

Dogtown - Van Z-Boys naar een icoon van skatecultuur

Het verhaal van Dogtown begon in de jaren 70 in Venice, Californië. Een groep jonge surfers en skaters, waaronder Tony Alva en Stacy Peralta, werden gerekruteerd als teamrijders door lokale surfshop-eigenaren en noemden zichzelf de Z-Boys. Eén van hen, Jim Muir, richtte later samen met zijn vriend Wes Humpston het merk Dogtown op.

Het merk werd in de jaren 80 bekend om zijn innovatieve ontwerpen en steun voor de skate-scene, inclusief bekende teamrijders zoals Tony Hawk en Christian Hosoi. Vandaag de dag blijft Dogtown trouw aan de skatecultuur en blijft het zich richten op kwaliteit en ontwerp. Wat zou de skate-scene zijn zonder Dogtown en hun onverschrokken skaters die de straten van de wereld veroverden op hun skateboards?

Dogtown Boards - Voor elk type skater de juiste setup

De Dogtown Boards zijn gemaakt van zeven lagen hoogwaardig esdoornhout voor optimale stabiliteit. Ons uitgebreide aanbod aan wielen stelt je in staat om je board aan te passen aan elk oppervlak en te genieten van een soepele sessie. Of je nu een beginner, kind, professional, poolskater, parkskater of streetskater bent, wij bieden de juiste producten voor elk niveau en elke voorkeur. Ons assortiment varieert van verschillende skatedecks en complets tot wielen, griptape, tools, rails en risers. Bekijk ook ons assortiment streetwear, waar je t-shirts, hoodies en bandana's kunt vinden - bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je skate-ervaring te perfectioneren.

Dogtown - A brand that supports the skate scene

Dogtown produceert zijn producten in een eigen fabriek in de VS en hecht veel waarde aan duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen om het milieu te beschermen. Daarnaast ondersteunt het merk actief de skate-scene door verschillende skate-projecten en door samen te werken met getalenteerde skaters zoals Shota Kubo. We zijn er trots op deel uit te maken van een community die zich inzet voor het behoud en de bevordering van de skatecultuur en daarbij ons milieu beschermt.

Online winkelen bij Sickboards - gemakkelijk en snel

Online bij ons winkelen is gemakkelijk en comfortabel. We bieden snelle verzending en eenvoudige retourvoorwaarden. Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste aanbiedingen en updates over Dogtown-producten.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 362 producten.

Item 1-16 van 362 in totaal item(s)